Menukort
Menuen tilbydes hver dag fra 27. marts
Vælg mellem 2, 3, 4 eller 7-retter
7-retters FORÅRSmenu
1) Sandart, radise, bao
2) Hvide asparges, persille, løjrom
3) Padron, æggeblomme, kimchi
4) Kylling, radise, purløg
5) Havtaske, blomkål, madelote
6) Rabarber, lime, hvid chokolade
7) Æble, kardemomme, øllebrød
kr. 950 pr. person
vinmenu
Nøje udvalgt af vores restaurantchef
7 vine: Kr. 950,- pr. person:
2020 Chenin Blanc, “Les Bonne Blanches”
Domaine Ogereau, Frankrig
2021 Riesling “Stammerhalle”,
St. Anthony, Rheinhessen, Tyskland
2019 Chablis,
Bilaud Simon, Bourgogne, Frankrig
2013 Burg Ravensburg,
Pinot Noir, Löchle GG, Baden, Tyskland
2020 Bourgogne Rouge,
Domaine Henri & Gilles Buisson, Frankrig
2022 Riesling Auslese,
Petershof, Saar, Tyskland
NV Laura Barbadillo
Moscatel, Jerez, Spanien
Alkoholfri menu: Kr. 500,-
Kr. 950 / kr. 1.475 pr. person
4-retters menu
1) Sandart, radise, bao
2) Padron, æggeblomme, kimochi
3) Havtaske, blomkål, Madelote
4) Æble, kardemomme, øllebrød
kr. 600 pr. person
vinmenu
Nøje udvalgt af vores restaurantchef
4 vine: Kr. 600,- pr. person:
2020 Chenin Blanc, “Les Bonne Blanches”
Domaine Ogereau, Frankrig
2019 Chablis,
Bilaud Simon, Bourgogne, Frankrig
2020 Bourgogne Rouge,
Domaine Henri & Gilles Buisson, Frankrig
NV Laura Barbadillo
Moscatel, Jerez, Spanien
Alkoholfri menu: Kr. 385,-
kr. 600 / kr. 1.100 pr. person
2 ELLER 3-RETTERS MENU
Menuen skifter hver dag. Ring eller skriv, hvis du vil have oplyst dagens menu, på tlf. 56484210 eller mail@stammershalle-badehotel.dk
I særlige tilfælde kan der blive tillagt gebyr, ligesom der kan være tilfælde, som vi ikke kan imødekomme.
Der tages forbehold for evt. tilføjelser/ændringer i menuen.