Menukort

Menuen tilbydes hver dag fra 27. marts

Vælg mellem 2, 3, 4 eller 7-retter

7-retters FORÅRSmenu

kr. 950 pr. person

vinmenu

Nøje udvalgt af vores restaurantchef

7 vine: Kr. 950,- pr. person:

2020 Chenin Blanc, “Les Bonne Blanches”
Domaine Ogereau, Frankrig

2021 Riesling “Stammerhalle”,
St. Anthony, Rheinhessen, Tyskland

2019 Chablis,
Bilaud Simon, Bourgogne, Frankrig

2013 Burg Ravensburg, 
Pinot Noir, Löchle GG, Baden, Tyskland

2020 Bourgogne Rouge,
Domaine Henri & Gilles Buisson, Frankrig

2022 Riesling Auslese,
Petershof, Saar, Tyskland

NV Laura Barbadillo
Moscatel, Jerez, Spanien

Alkoholfri menu: Kr. 500,-

Kr. 950 / kr. 1.475 pr. person

4-retters menu

kr. 600 pr. person

vinmenu

Nøje udvalgt af vores restaurantchef

4 vine: Kr. 600,- pr. person:

2020 Chenin Blanc, “Les Bonne Blanches”
Domaine Ogereau, Frankrig

2019 Chablis,
Bilaud Simon, Bourgogne, Frankrig

2020 Bourgogne Rouge,
Domaine Henri & Gilles Buisson, Frankrig

NV Laura Barbadillo
Moscatel, Jerez, Spanien

Alkoholfri menu: Kr. 385,-

kr. 600 / kr. 1.100 pr. person

2 ELLER 3-RETTERS MENU

Menuen skifter hver dag. Ring eller skriv, hvis du vil have oplyst dagens menu, på tlf. 56484210 eller mail@stammershalle-badehotel.dk

 
 Ved allergier og fødevarer, som ikke tåles, skal der bookes bord på tlf. 56 48 42 10.

I særlige tilfælde kan der blive tillagt gebyr,  ligesom der kan være tilfælde, som vi ikke kan imødekomme.

Der tages forbehold for evt. tilføjelser/ændringer i menuen.

Hotel & Gourmet Restaurant

Ægte Badehotelsstemning på Bornholm